Zambia

onze favoriete lodge in South luangwa np

Chikunto Lodge South Luangwa NP

Zambia Zambia maatwerk reizen

Deze zeer luxe, maar toch goed in harmonie met het landschap gebouwde lodge, is vorig jaar geopend en heeft meteen een waardering van 10. Van een ding bent u zeker: de lodge beschikt over een van de beste gidsen van South Luangwa NP.

De mooiste safari ervaring in 13 jaar safari belevenissen in Afrika, heb ik wel gehad met deze gids. Hij weet als geen ander te vertellen hoe het leven in de savanne is; zowel over de flora als de fauna.Zambia maatwerk reizen

Zambia Zambia Zambia

 

Bovendien ligt deze Lodge in een remote gedeelte van het park, waar enorm veel wild te vinden is. Met name grote katten zul je hier enormeveel kunnen spotten. Zambia maatwerk reizenDe lodge ligt mooi verscholen idyllisch aan de rivier. Je waant je hier echt alleen in de wildernis. er is een buitenzwembad en iedere tent heeft uitzicht op het park.

Zambia maatwerk reizen

 

De lodge organiseert 4×4 drives, wandel safari’s en in het natte seizoen ook boortochten. Informeer voor een spectaculaire safari in het groene seizoen.Op de rivier is het dan druk bezet door de aanwezigheid van vele olifanten, nijlpaarden en krokodillen.