Mozambique


Laat u inspireren! Ik kom graag bij u langs om uw reiswensen te bespreken.

 

Mozambique

 

Bazaruto Archipel

Als je op zoek bent naar het paradijs, is dit misschien wel de perfecte bestemming voor jou. De prachtige Bazaruto Archipel bestaat uit vijf verschillende eilanden: Bazaruto, Benguerra, Magaruque, Santa Carolina en Bangué. Alleen de eerste drie zijn bewoond. De archipel is een nationaal park vanwege de witte strandjes en kleurrijke koraalriffen met exotische vissen, schildpadden en andere zeedieren. Het is een walhalla voor snorkelaars en duikers én nog redelijk onontdekt.

Gorongosa National Park

Met een oppervlakte van 8200 vierkante kilometer in het Gorongosa National Park een van de belangrijkste conservatie parken van het land. Tijdens de Portugese koloniale periode werd dit park gezien als een van de beste wildparken van zuidelijke Afrika. Het park heeft echter zwaar te lijden gehad onder de burgeroorlog. Na de oorlog is er hard gewerkt om de status van het park weer in oude glorie te herstellen. De mijnen zijn opgeruimd, de wegen en accommodaties zijn herbouwd en het antistropers programma is bijzonder succesvol. Dit alles zorgt voor een veilig en met name erg mooi park. De wildstand van het park verbeterd maar is nog beperkt. Door het herintroduceren van diersoorten de afgelopen en komende jaren zal het park langzaam weer een volwaardig safaripark worden. Toch is het park nu al zeker een bezoek waard.

Limpopo National Park

De beste excursie in Mozambique begint bij het magische en wilde Limpopo National Park. Een beschermd gebied dat zich uitstrekt over twee landen en biedt een aantal van de beste gameviewing ter wereld. U kunt zowel de bushveld- als de kust van Mozambique verkennen terwijl u geniet van een ongeëvenaarde culturele ervaring.

Stel je voor adembenemende natuurlijke landschappen, zonsondergangen die je nooit zult vergeten in de Afrikaanse wildernis en opwindend off-road 4x4 rijden? Voeg toe aan deze luxe game lodge-accommodatie en luxe strandvilla’s, begeleide wandelsafari’s, kanoën en vogels kijken en je hebt een vakantie in Mozambique waar zoveel toeristen alleen maar van dromen.

 

 

 

Mozambique en Botswana

Mozambique bazarutoa island

Botswana

Botswana


Laat u inspireren! Ik kom graag bij u langs om uw reiswensen te bespreken.