Wij maken uw reis op maat

 


Laat u inspireren! Ik kom graag bij u langs om uw reiswensen te bespreken.

maatwerk reizen Zambia maatwerk reizen Oman Maatwerk reizen Zuid Afrika

Ik neem u heel veel werk uit handen

U  heeft  een droom.. Een reis is een beleving. Om die beleving waar te maken, moet de droom werkelijkheid worden, dat kan!

maatwerk reizen ZambiaWij maken uw reis graag helemaal naar uw wensen. Denk aan de keuze van  safari parken of Private Game parks.. Net het verschil: die ene lodge of net die andere luxe tent .Het moet uiteindelijk helemaal zijn wat je  er van verwacht. Dat gaan we samen waarmaken.

Safari te voet of met een gesloten busje, of liever met een open 4x4? Het kan allemaal. Varen op een rivier met grote boot of wellicht met een zeilschip of kano.?. Ik maak voor u  het verschil : waarom? Zelf ben ben ik op de plekken geweest die ik verkoop, en ik heb me er voldoende in verdiept.

Dit vind ik  belangrijk om goed advies te kunnen geven, en daarom is uw vakantie in goede handen bij mij .

Tijdens mijn bezoek aan een land of een lodge, of ook een roadshow, laat me informeren en weet zo teleurstellingen of problemen te voorkomen. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Over de transfer tijden en methoden de tijd die het u kost om een programma geheel op een relaxte manier te volgen geef ik helder en volledig advies. Ook zorg ik voor de juiste vervoersmethode en het aansluiten daarvan.  Geen gestress, maar altijd voldoende tijd om te ontspannen en om op tijd aan te komen op de volgende bestemming, weer u weer uit kunt kijken naar de volgende beleving

Daardoor sta ik volkomen achter wat ik verkoop en ga je onbezorgd op reis. De juiste papieren en documentatie mogen uiteraard ook niet ontbreken. Dat is net mijn visitekaartje.

Met passende voorbeeldreizen kom ik graag naar u toe  om uw specifieke wensen te inventariseren. Daardoor maak ik van uw vakantie een waar hoogtepunt . Bel me gerust voor vrijblijvende informatie: het is gratis 06-2123684

 

 

 

U kunt uiteraard ook bij mij thuis over uw vakantie wens komen praten. Ik zit voor u klaar met een heerlijk bakje koffie of een kopje theemaatwerk reizen Zambia