Reisadvies- Over ons - diensten

reizen is en beleving; ik maak hem samen met jou waar

Reisadvies op maat over ons

Waarom Uw Reiswens

Reisadvies Zambia safari

Geïnspireerd persoonlijk reisadvies op maat:

Reizen en het beleven daarvan is mijn passie. Naast zelf veel, vooral exotische, reizen te hebben gemaakt naar zeer uiteenlopende bestemmingen over heel de wereld, help ik je graag met het uitzoeken en samenstellen van een inspirerende reisbeleving, waar je nog jaren aan terugdenkt..

Afrika en de Indisch Oceaan zijn bestemmingen, waarover ik bijvoorbeeld heel veel kan vertellen,  of andere exotische bestemmingen in Midden Amerika of een van de oceanen. Tijger safari’s in India en ook over sprookjesachtige bestemmingen het midden oosten. Oman bijvoorbeeld is echt het sprookje van de 1000 en 1 nachten.

Net even anders:

Het leukste vind ik, om net de plekjes te vinden waar anderen aan voorbij gaan. Graag zoek ik dit samen met jou  uit.  Al dan niet geheel georganiseerd, zowel met eigen vervoer of auto met chauffeur, als groepsreizen. Het gaat om uw droom en uw reisbeleving wordt waarheid….

u vraagt, wij draaien is mijn motto.

Reisadvies op maat

maatwerk reizen Zambiaik kom naarje toe, en daar betaal je niets extra voor. Ik ben pas tevreden als jouw reisbeleving helemaal waarheid wordt. De meerwaarde die ik daarin kan bieden, is dat ik de bestemmingen ken en er geweest ben. Het is jouw reis en jij bepaalt wat je wilt en ik zoek uit wat daar precies in past qua beleving en qua budget.  Je betaalt niets extra en ik kan via de organisatie waar ik bij aangesloten ben ook voldoen aan Calamiteiten en verzekeringsvoorwaarden .wat wil je  nog meer? Laat je  door mij adviseren en vooral ook inspireren.

 

 

UW REIS VERZORGD:  van huis tot huis

Ga onbezorgd op reis.DSC_0067

  • Persoonlijk advies, zelfs ‘s avonds en in het weekend.
  • Altijd de reis die het best aansluit bij uw wensen en uw budget.
  • Veilig, zeker en vertrouwd ( calamiteiten en verzekrringen)
  • Ook advies bij jou thuis mogelijk
  • Exotische reizen en safari’s zijn mijn passie.